miercuri, 25 iunie 2008

Si altii gandesc !

LORD OF THE DRINKS
Return pe partea cealalta



Opiniile cititorilor
la articolul
SA MAI ZICA CINEVA..
de marcus in data de 2008-06-25 10:56:54
..ca prezidelu' nostru asimetric nu stie altceva decit sa danseze cu figuri la podea, sa faca poze la minut cu electoratul, sa dezbine, sa faca circ, sa conduca masina baut, sa comita accidente de circulatie, sa se ia golaneste de presa si cite si mai cite !
Ei bine de data asta este gata sa le arate el circotasilor si tonomatelor din presa !
Cum s-a auzit in spatiul carpato-dunarean zgomot de alegeri parlamentare, cum a pus-o si dom' prezidel de o campanie timpurie (nu ca ar fi intrerupt-o vreodata), mai virtoasa si mai fatisa, in speranta de a pune frine pd-l-ului, care se pare ca dupa locale a luat-o serios la vale cu sanse de oprire undeva pe linga pntcd.
In asti aproape patru ani de cind dintr-o grava greseala ne pricopsiram cu dumnealui cocotat in falnic palat cotrocenist, apai multe scumpiri si majorari de preturi i-au lovit la ficati pe amarastenii de romani, insa numai acum in prag de alegeri s-a gindit si asimetricu' ca ar da bine pentru imaginea prezidentiala si a partidului sau, un pic de exercitiu de campanie, prin care romanul sa-si aduca aminte ca tatuca jucausu' mai stie si altceva decit sa se joace politicianist cu nervii nostri, motiv pentru care, in afara de talibanii pupinbasisti, ceilalti romani s-au cam saturat ca de mere padurete de acest circ permanent.
Si cum putea s-o faca mai bine, decit aratindu-si muschii siliconati etilic (metoda patentata chiar de 'mnealui) in fata celor reprezentanti ai celor 322 de ticalositi care, mai, mai ca-i trasera de sub popou jiltul prezidential, cale de un an in urma.
Ei si sa te tii acum ciini cu covrigi in coada, tara laptelui si a mierii, posmagi muiati si alte delicatese care-l vor sufoca pur si simplu pe alegatorul mioritic, in urma interventiei providentiale a Alesului, convingindu-l totodata ca altu' prezidelu' mai bun ca acesta, Romania n-a avut, nu are si nu va avea in veci de veci, Amin!
Si toate acestea pe muzica triumfalista de fanfara care va acompania corul antic al osanalistilor pupinbasisti din presa de "specialitate", care-i va dedica din nou Alesului tone de ode, articole si emisiuni radio-tv pline de "dulci" amintiri ale iepocii de aur ceausiste.
Iar vor aparea sondaje la comanda cu pd-l undeva la 60% si cu prezidelu' depasind pragul de 100%.
Nu stiu totusi ce ma face sa cred ca zilele acestea de glorie mistificata au cam apus, erodate de comportamentul aberant si golanesc al Alesului si ca bobor alegator s-a cam prins prin dumirire (sic!) de cum sta treaba, de aceasta data nemai marsind si punind boticul la giumbuslucurile electorale ale persoanei cotroceniste.
Om trai si om vedea !

-------------------- nu stiu cine e acest marcus, dar le zice bine !

Niciun comentariu: