miercuri, 25 iunie 2008

7000 euro pe metrul patrat in bucuresti !

Un teren de câteva sute de metri pătraţi, amplasat în zona Aviatorilor din Bucureşti, a fost vândut la preţul record pe metru pătrat de 7.000 de euro. Potrivit reprezentantului agenţiei imobiliare ImoInvest Consulting&Development, Cristian Antonescu, tranzacţia a fost încheiată în urmă cu două săptămâni, părţile implicate în tranzacţie rămânând sub anonimat. În 2007, cea mai mare sumă plătită pe metru pătrat pentru un teren în Capitală a fost de 4.500 de euro. Antonescu a adăugat că în Bucureşti sunt cele mai ridicate preţuri la terenuri. În alte zone atractive pe segmentul imobiliar, precum Cluj, tranzacţiile nu nedepăşesc 4.000 de euro pe metru pătrat.
De asemenea, se estimează, în acest an, o creştere a preţurilor terenurilor cu aproximativ 10% în zona centrală şi peste acest nivel în cazul suprafeţelor situate la periferia Capitalei.


--------------------------- facem un calcul simplu.. sa zicem 300 de mp x 7000 = 2,1 milioane euro ?!!!? ce draku frate are terenul ala, e din aur de 24 carate? cu 2,1 mil de euro iti iei orice vila vrea muschiu tau ! incredibil cata hotie si cati bani furati sunt in tara asta daca cineva isi permite sa arunce atatia bani !

Niciun comentariu: