vineri, 20 iunie 2008

Gravide pe pariu !

Mai multe eleve de la un liceu american, însărcinate în urma unui pact

Mai multe eleve de la un liceu american, însărcinate în urma unui pact


WASHINGTON / 18:01, 20.06.2008

Şaptesprezece eleve de la liceul Gloucester din SUA sunt însărcinate, după ce au făcut un pact pentru a avea copii şi a-i creşte împreună.

Pe lângă cei care susţin că cifrele sunt exagerate, există mai mulţi adulţi care sunt de părere că filme precum "Juno" sau "Knocked Up" ("Un pic însărcinată"), care prezintă sarcinile adolescentelor necăsătorite drept ceva interesant, influenţează opţiunile tinerelor.

Potrivit ediţiei online a revistei Time, oficialii şcolii au început să investigheze problema din luna octombrie, când un număr neobişnuit de mare de fete a început să frecventeze cabinetul medical al liceului. Unele eleve s-au întors la cabinet de mai multe ori, pentru a-şi face mai multe teste de sarcină, din octombrie până în mai.

Directorul liceului, Joseph Sullivan, a spus că, la auzirea unor rezultate negative la test, "unele fete au părut mai dezamăgite că nu erau însărcinate decât dacă ar fi fost".

Aproape toate fetele însărcinate de la Gloucester, cu vârste sub 16 ani, au mărturisit oficialilor şcolii că făcuseră un pact de a rămâne însărcinate şi de a-şi creşte copiii împreună.

"Am aflat că unul dintre taţi este un bărbat fără adăpost, de 24 de ani", a mai spus directorul Sullivan.



------------ ce sa mai zici frate ? stii cum e , de prea bine o iei razna.., te freci cu toti boschetarii si te droghezi - cand nu esti tapan ! Misto viata !

Niciun comentariu: