vineri, 4 iulie 2008

Petrom, omv, tepe pentru romani !

Vad in seara asta o reclama la Petrom.
Un taximetrist serios.. ;) cu o fata de recuperator, plin de raspundere civica, da interviu unui reporter.. si de acolo aflu urmatoarele :
- ca trebuie sa zicem saru'mana ca fritzii de la omv nu au vandut la fiare vechi toate benzinariile
- ca trebuie sa le pupam mana ca au dat afara cateva zeci de mii de angajati (modernizare)
- ca suntem atat de dobitoci incat ar trebui sa le multumim tot noi pt faptul ca au reinvestit in romania vreo 3 miliarde de euro...
Actorul taximetrist ia bani, regizorul spotului ia bani, OMV ia bani (cu nemiluita), asa ca singurul tepuit e cetateanul roman care tre sa ia benzina sau motorina..
Reinvestirea s-a facut din banii pe care noi - soferi - i-am platit teparilor mentionati.. Avem 30% petrol romanesc cu 50 dolari barilul.. nu conteaza, il bagam ca e venit din Italia cu 134 ....

Iar porcii astia nazisti sa mai taca draku din gura, au cumparat cu banii pe o cisterna de benzina tot subsolul romaniei (psd sa traiasca) iar acum ar putea sa ne dea benzina la pompa cu 2 lei, nu cu 4.5 ! Dar de ce sa nu tepuiesti prostul si sa te legi de preturile internationale ?

Voi stiti ca dobitocii de la omv nu au in tara lor muma (de rahat) resurse de petrol ????

Atunci te intrebi ce comision au luat cei care au negociat vanzarea Petrom !!!! Trebuie sa fi fost enorm, caci pretul petrom a fost doar de vreo 600 milioane euro... !!!

Niciun comentariu: